Apartamente cu terase spațioase doar la Green Residence

Dacă îți dorești un apartament deosebit, trebuie să alegi unul cu o terasă spațioasă. La Green Residence, am pus accentul pe spațiul unde ne putem petrece timpul liber. Cu toții avem nevoie de un spațiu pentru relaxare. Așa că noi am gândit terase spațioase pentru confortul clientului!

De ce terase spațioase la Green Residence?

Este important ca spațiul în care vom locui să fie generos. Însă e necesar și un spațiu în aer liber. Având avantajul aerului curat datorită pădurii din apropiere, terasa va fi locul preferat al tuturor.

Când spunem terase spațioase, ne referim la suprafețe generoase. Trebuie să menționăm că la Green Residence vă putem oferi apartamente cu terase de dimensiuni de la 35 mp până la 100 mp. Iată la ce puteți folosi acest spațiu al terasei:

Activități în sezonul cald

  • piscină și șezlonguri pentru plajă

Dacă spațiul ne permite, de ce să nu profităm de el? Putem amplasa o piscină pentru a ne răcori în zilele fierbinți de vară. Piscina implică plajă și stat la soare, așa că să nu uităm de șezlonguri.

  • locul ideal de dat pe bicicletă

Da, spațiul este atât de mare încât ne putem da pe bicicletă. Cei mici cred că vor fi cei mai încântați. Să nu fie nevoiți să coboare și să urce bicicleta. Se pot da pe bicicletă chiar pe terasa locuinței.

  • spațiu pentru grădinărit

Când spunem apartament, ne gândim la betoane multe. Însă putem înfrumuseța locul cu flori și plante. Avem nevoie de plante pentru a capta praful și căldura. Însă ele ne înveselesc și ne fac spațiul mai colorat.

Având o terasă generoasă, o parte din spațiu îl putem transforma în grădină. Avem nevoie de activități care să ne ajute să ne relaxăm. Munca cu florile și plantele este cea mai potrivită. Și cine a zis că la bloc nu te poți bucura de astfel de activități, se înșeală.

  • petreceri în aer liber

Putem organiza cu succes zile de naștere sau mese festive pe terasă. Spațiul ne permite să punem o masă și câteva scaune. Putem chiar opta pentru un grill în aer liber. Ducem dorul unui grătar sau barbeque? Nu trebuie să facem miros în casă. Instalăm un grill pe terasă, cu pădurea pe fundal, se simțim ca la iarbă verde.

Scrie un comentariu
Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii