Asigură-ți locul de parcare la Ansamblul Green Residence

Ansamblul Green Residence pune la dispoziția locatarilor un număr suficient de parcări, dând posibilitatea fiecărei familii să achiziționeze una sau două parcări. Marea majoritate a parcărilor se află în garajul subteran situat la demisolul blocului, dar există și locuri de parcare supraterane.

Am optat pentru varianta unui număr mare de parcări subterane lăsând loc mai mult spațiului verde de jur împrejurul blocului.

Parcările subterane – un plus de confort

Avantajul acestui tip de parcare este confortul pe care îl oferă. Odată intrați în parcarea subterană, există acces la liftul care te duce la etajul proriei locuinței. Fiind un demisol dotat cu o poartă de acces electrică, folosită doar de locatarii blocului, nu vei avea surpriza de a-ți găsi parcarea ocupată.

Acest tip de parcare este comodă și pe timp de iarnă, nemaiavând grija dezăpezirii mașinii, a geamurilor înghețate, a ușilor care nu se deschid. Este comod și pe timpul verii, deoarece nu trebuie să fii nevoit să te urci în mașina încinsă de razele soarelui. Garajul subteran are temperatura constantă atât iarna, cât și vara.

Un alt avantaj important este faptul că mașina și lucrurile care se depozitatează în parcarea subterană vor fi în siguranță, fiind un spațiu privat închis.

Parcările supraterane – siguranța locului de parcare când ajungi acasă

Cu toții știm că locurile de parcare reprezintă o problemă destul de mare în metropola noastră. Și va fi o problemă din ce în ce mai mare pe viitor. Din acest motiv este important să ne asigurăm locurile de parcare de care avem nevoie fie că acestea sunt supraterane, fie că sunt subterane.

(Viitor) Proprietar de mașină electrică?

Din dorința de a fi cu un pas înainte, dar și gândindu-ne la protecția mediului, vom pregăti această parcare din demisolul blocului cu o rețea electrică. Acest aspect va da posibilitatea proprietarilor care au mașină electrică sau care vor avea, pentru că încolo ne îndreptăm pe segmentul auto, să poată să-și instaleze stații de încărcare electrică a autoturismului.

Va fi comod să poți să-ți încarci mașina pe durata nopții, în garajul personal, fără a mai fi nevoit să pierzi timp așteptând să se încarce mașina în stații publice.

Și nu uitați că parcarea reprezintă o investiție care, pe lângă funcționalitatea ei, poate ridica prețul locuinței pe viitor. 

Scrie un comentariu
Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii