Avantajele încălzirii în pardoseală – Green Residence

Fiecare proiect nou a fost pentru noi o provocare. O provocare de a oferi mai mult confort viitorilor locatari. Când spui confort, te gândești inclusive la căldură și la sistemul de încălzire ales.

Încălzire în pardoseală – iată care sunt avantajele!

Proiectele noi sunt gândite în funcție de cerințele pieței. Încălzirea în pardoseală este acum în tendințe, dar are și numeroase avantaje care ne-au convins cât de mult merită.

  • costuri de întreținere reduse

Am ales să instalăm încălzirea în pardoseală pentru că nu necesită întreținere odată ce a fost montată. În plus, sistemul de încălzire în pardoseală beneficiază de garantie pe o durată lungă de timp.

  • eficiență energetică ridicată

Încălzirea în pardoseală este o metodă eficientă de încălzire, dar și rentabilă în ceea ce privește costurile. Instalarea sistemului de încălzire în pardoseală presupune un test de eficiență. Acesta evaluează eficiența generală a izolației locuinței și vă asigură că obțineți performanțe optime.

Podeaua se încălzește și păstrează mai bine căldura decât caloriferele tradiționale. Acestea se răcesc mai repede când sunt oprite, iar căldura se evaporă rapid. Prin încălzirea în pardoseală, locuința va reține căldura mult mai bine și va necesita mai puțină energie pentru a menține temperatura dorită.

  • confort sporit în zilele de iarnă

Dincolo de avantaj, locuința este mult mai confortabilă când este încălzită prin pardoseală. Toate încăperile sunt încălzite uniform și constat, nu există spații reci.

  • te ajută să păstrezi locuința mai curată

Încălzirea în pardoseală presupune o podea încălzită, exact locul preferat al acarienilor. Căldura va face mediul lor mult prea cald și prea uscat și va împiedica dezvoltarea și înmulțirea lor. Studiile au arătat că în locuințele care beneficiază de încălzire prin pardoseală, procentul de acarieni este mai scăzut cu până la 80%. Persoanele care suferă de boli respiratorii, se vor simți mult mai confortabil cu acest tip de încălzire.

  • ideal pentru spații de locuit deschise

Radiatoarele ocupă spațiu și ne împiedică să amenajăm locuința exact cum ne-am dori. Încălzirea în pardoseală elimină nevoia de calorifere în întreaga locuință. Vom avea mai mult spațiu disponibil pentru mobilier suplimentar. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care atât de multe locuințe noi prezintă acest stil de încălzire.

La Green Residence, ținem cont de tendințe, dar și încercăm să oferim locuințe cât mai confortabile!

Scrie un comentariu
Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii