Blog

23 octombrie 2019

Apartamente cu terase spațioase doar la Green Residence

Dacă îți dorești un apartament deosebit, trebuie să alegi unul cu o terasă spațioasă. La Green Residence, am pus accentul pe spațiul unde ne putem petrece timpul liber. Cu toții avem nevoie de un spațiu pentru relaxare. Așa că noi am gândit terase spațioase pentru confortul clientului! De ce terase spațioase la Green Residence? Este […]

citește continuarea
12 august 2019

Locuri de joacă pentru copii la Green Residence

Întreg proiectul nostru a fost gândit pentru confortul și liniștea viitorilor locatari. Am încercat să fim atenți la detalii, dar ne-am adaptat proiectul și după tendințe.

citește continuarea
07 august 2019

Avantajele încălzirii în pardoseală – Green Residence

Fiecare proiect nou a fost pentru noi o provocare. O provocare de a oferi mai mult confort viitorilor locatari. Când spui confort, te gândești inclusive la căldură și la sistemul de încălzire ales.

citește continuarea
30 iulie 2019

Colectarea selectivă a deșeurilor la Green Residence

La Green Residence, putem accentul pe calitatea vieții. Am amplasat proiectul într-o zonă liniștită, aproape de pădure. Știm cât de important este să ai liniște când ajungi acasă, dar și să fie curat.

citește continuarea
22 iulie 2019

Asigură-ți locul de parcare la Ansamblul Green Residence

Ansamblul Green Residence pune la dispoziția locatarilor un număr suficient de parcări, dând posibilitatea fiecărei familii să achiziționeze una sau două parcări. Marea majoritate a parcărilor se află în garajul subteran situat la demisolul blocului,.

citește continuarea
15 iulie 2019

Avantajele locației ansamblului Green Residence

Alegem locația pentru viitoarea locuință ținând cont de împrejurimi, dar și de facilități.

citește continuarea
08 iulie 2019

Ce înseamnă confort sporit într-o locuință Green Residence?

Pentru fiecare dintre noi, există detalii care contează când alegem noua locuința. Confortul apartamentului ne va spune că am făcut cea mai bună alegere. Cu toții merităm o locuință pe care să o numim acasă.

citește continuarea
01 iulie 2019

Cum știi că un apartament este de calitate de la constructor

Cea mai bună dovadă a calității unei lucrări o reprezintă blocurile care au fost construite cu ceva timp în urmă. Putem analiza clădirile deja realizate de investitor pentru proiectele viitoare.

citește continuarea
25 iunie 2019

Detalii la care să fii atent când alegi locația pentru acasă

Acasă este locul unde ne dorim să ajungem, chiar și după cel mai minunat concediu. Alegerea locației pentru viitoarea locuință este foarte importantă.

citește continuarea