Ce înseamnă confort sporit într-o locuință Green Residence?

Pentru fiecare dintre noi, există detalii care contează când alegem noua locuința. Confortul apartamentului ne va spune că am făcut cea mai bună alegere.

Cu toții merităm o locuință pe care să o numim acasă. Acel loc de refugiu, unde ne găsim liniștea și ne putem relaxa.

Confort sporit – iată pe ce am pus accentul în locuințele Green Residence

Am ales să construim locuințe cu confort sporit la Green Residence. Și dorim să vă explicăm pe ce anume am pus noi accentul. Astfel veți putea decide dacă apartamentele oferite de noi, vi se potrivesc.

  • Încălzire în pardoseală

Încălzirea în pardoseală înseamnă distribuirea căldurii în încăpere, pe verticală, de jos în sus, în mod egal, pe toată suprafața apartamentului. Astfel, putem uita de încălțămintea de casă, având mereu pardoseala caldă.

Lipsa caloriferelor ne ajută să avem un spațiu mai generos. Nu mai suntem condiționați la amenajarea interiorului. Și nu în ultimul rând, costurile cu încălzirea locuinței sunt mai mici.

  • Izolare fonică

E bine de știut că blocul nostru este construit în sistemul placă – dală. Deci nu mai există grinzi interioare, doar placa de beton, cu o grosime mai mare. Ceea ce înseamnă că avem un grad mai ridicat de antifonare între etajele clădirii.

Geamul termopanului are trei foi de sticlă. Acesta asigură o izolare fonică față de zgomotele exterioare. Dar să nu uităm că blocul este amplasat într-o zonă foarte liniștită.

  • Camere spațioase, terase și balcoane

Împreună cu arhitecții noștri, am încercat să găsim variantele optime de compartimentare.

Cu gândul la confortul clienților în locuință, am gândit terase și balcoane foarte mari, de până la 80 mp. Balcoanele sunt atât de mari încât puteți lua masa în familie. Sau pot fi amenajate spații de joacă pentru copii. Spațiul este suficient chiar și pentru mersul pe bicicletă pentru cei mici.

  • Liftul

Deși blocul are doar patru etaje, liftul este un adevărat beneficiu, mai ales când suntem încărcați cu plase de cumpărături. El este de un real folos persoanelor mai în vârstă, dar și proaspeților părinți. Dar dacă stăm bine să ne gândim, tuturor ne prinde bine un lift, atunci când suntem obosiți și încărcați cu bagaje și trebuie să urcăm multe scări.

Alege tot ce e mai bun pentru tine și familia ta. Nu uita să pui accentul pe confort în locuința ta și fii atent la detaliile care contează și fac diferența!

Scrie un comentariu
Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii