Colectarea selectivă a deșeurilor la Green Residence

La Green Residence, putem accentul pe calitatea vieții. Am amplasat proiectul într-o zonă liniștită, aproape de pădure. Știm cât de important este să ai liniște când ajungi acasă, dar și să fie curat.

Din păcate, noi, oamenii, generăm deșeuri la fiecare activitate și ele sunt în cantități considerabile. O mare parte din deșeuri reprezintă deșeuri reciclabile. Ar fi ideal să învățăm să reciclăm deșeurile pe categorii, astfel am veni în ajutorul mediului înconjurător.

Cum se va face colectarea selectivă a deșeurilor la Green Residence?

Ne-am gândit să avem mai multă grijă de mediul înconjurător. Având susținerea Primăriei Florești, vom instala o platformă îngropată pentru colectarea selectivă a deșeurilor. Astfel suntem primul complex de locuințe din Florești care va fi în pas cu orașul Cluj-Napoca.

De ce sunt importante aceste containere pentru colectarea selectivă:

  • când ne mutăm într-o locuință nouă, avem nevoie de saci din plastic și multe cutii de carton pentru a transporta lucrurile personale. Toate acestea sunt deșeuri reciclabile și e păcat să ajungă la coșul de gunoi comun.
  • toate electrocasnicele și obiectele necesare într-o locuință, vin ambalate în cartoane, polistiren și folii de plastic. Din acestea se pot recupera materiale ce vor putea fi folosite pe viitor.
  • viața de zi cu zi înseamnă multe deșeuri. Este foarte important să le depozităm la categoria potrivită. Astfel contribuim la protecția mediului înconjurător, dar și sustenabilitatea materialelor pe piață.

Fără mizerie lângă platforma îngropată pentru colectarea selectivă a deșeurilor!

Marele avantaj al acestei platforme îl reprezintă curățenia. Astfel se va împiedica revărsarea sacilor cu resturi menajere pe lângă containere. Vara, nu va mai exista acel miros neplăcut din jurul tomberoanelor de gunoaie. Reducem riscul apariției muștelor, dar și a celor care răscolesc gunoiul în căutarea de materiale refolosibile.

Fiind totul îngropat, va fi curat și spațiul va arăta frumos. Nu vă veți confrunta cu aspectul neplăcut al depozitării gunoaielor în containere supra-aglomerate!

La Green Residence, ne pasă de curățenie și de mediul înconjurător! 

Scrie un comentariu
Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii