Cum știi că un apartament este de calitate de la constructor

Cea mai bună dovadă a calității unei lucrări o reprezintă blocurile care au fost construite cu ceva timp în urmă. Putem analiza clădirile deja realizate de investitor pentru proiectele viitoare. Faptul că ele sunt trainice și arată bine și după câțiva ani, ne ajută să facem alegerea cu mai mare încredere.

Cum știi că un apartament este de calitate de la constructor

  • Construcția este executată de o echipă profesionistă

De la prima vedere, construcția trebuie să-ți dea un sentiment de siguranță. Execuția construcției este bine să fie realizată de o firmă cu vastă experiență în domeniul construcțiilor.

Green Residence a ales să lucreze cu una dintre cele mai bune firme din Cluj, la momentul actual. Această firmă execută atât structuri de rezistență a clădirii, cât și lucrări de zidărie. Structura de rezistență reprezintă componenta principală a oricărei construcții. Aceasta asigură rezistența și stabilitatea clădirii în timp.

  • Materialele folosite trebuie să fie de calitate peste medie

Un apartament nou înseamnă o investiție pe termen lung. O clădire executată bine și realizată din materiale de calitate, va rezista în timp. Betonul pe care Green Residence îl folosește este testat în laboratoare de specialitate. Pentru zidărie, s-a optat pentru cărămidă ceramică Nut Feder, cu foarte bune calități de izolare termică. La termosistemul clădirii, a fost ales un polistiren expandat EPS 80, pentru a menține temperaturi constante în interiorul locuinței, atât vara, cât și iarna.

Un alt punct forte al construcției Green Residence îl reprezintă calitatea tâmplăriei alese și a geamurilor. Este folosit un profil PVC cu șase camere de aer la interior. Astfel se asigură o mai bună izolare termică.

Ferestrele sunt compuse din trei sticle, tripan. Acest tip de fereastră, pe lângă rolul de termoizolant, este și fonoizolant, asigurând liniștea în locuință.

Pentru acoperișul blocului, Green Residence a ales un sistem de acoperiș cu țiglă metalică, garantat de firma producătoare pentru 50 de ani.

  • Apartamentele trebuie să fie bine compartimentate

O bună compartimentare a locuinței  este un criteriu important. Green Residence Florești, s-a străduit să găsească cele mai optime variante de compartimentare. Complexul rezidențial dispune de o gamă largă de apartamente compartimentate diferit pentru a încerca să satisfacă nevoile clienților noștri. Sunt gândite chiar și spații de depozitare, atât de necesare la o locuință.

  • Existența teraselor spațioase

Cel mai bun apartament trebuie să aibă un balcon spațios. La Green Residence Florești, sunt gândite terase cu suprafețe generoase. Green Residence face parte dinte puținii constructori care se poate lăuda cu o mare suprafață când vine vorba de balcoane. Terasa poate reprezenta locul de joacă al copilului. Pot fi organizate cine romantice sau mese cu prietenii în serile de vară. Balconul poate fi spațiul de relaxare. E nevoie doar de multe flori colorate, mici arbuști, scaune confortabile și este obținut locul ideal pentru citit sau pentru socializat cu prietenii.

Cel mai bun apartament pentru tine există, trebuie doar să ai răbdare să-l găsești.

Scrie un comentariu
Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii