Locuri de joacă pentru copii la Green Residence

Întreg proiectul nostru a fost gândit pentru confortul și liniștea viitorilor locatari. Am încercat să fim atenți la detalii, dar ne-am adaptat proiectul și după tendințe. Știm cât de important este ca viitoarea locuință să îndeplinească cât mai multe dintre criteriile noastre.

Pornim în căutarea apartamentului mult visat cu câteva cerințe obligatorii. Dar ce bine este când complexul de locuințe ne surprinde cu detalii la care noi nu ne-am fi gândit. Familiile cu copii apreciază spațiul verde și locurile de joacă pentru cei mici. Iată un detaliu pe care noi am pus accentul!

Locuri de joacă pentru copii fericiți și veseli!

La primele blocuri, am avut grijă ca spațiul verde să fie o oază de liniște pentru locatari. Fiecare bucată de spațiu verde a fost amenajat cu mici arbuști decorativi, flori de sezon, dar și flori perene. E plăcut când ajungi acasă, după ore petrecute într-un birou, să te întâmpine verdele copacilor și coloritul florilor.

Ne bucurăm la Green Residence să avem o comunitate de familii tinere cu copii. Așa ne-a venit ideea de a realiza mici locuri de joacă pentru copii.

Nu întotdeauna timpul ne permite să mergem cu ei în parc pentru joacă. Dar copiii au nevoie să iasă afară, la aer. Și ce poate fi mai plăcut decât să ai locul de joacă chiar la colțul blocului? În plus, ca părinte ai nevoie de socializare. E necesar și plăcut să-ți cunoști vecinii de bloc. Astfel se pot lega prietenii frumoase.

Locurile de joacă au fost gândite pentru distracția copiilor, dar și pentru momentele de relaxare ale părinților. Cât copilul se joacă, părintele poate socializa cu alți părinți sau poate, pur și simplu, să aibă o pauză!

Locurile de joacă pentru copii de la Green Residence vor avea:

  • groapă de nisip spre bucuria celor mici.
  • topogane colorate pentru copii mici și mai mari, pentru ca cei mici să facă mișcare și să-și consume energia.
  • leagăne pentru momente de relaxare și liniște.

Joaca şi timpul petrecul la locul de joacă sunt foarte importante pentru dezvoltarea și buna funcționare a creierului copilului. E bine ca cei mici să aibă acces la o varietate de activități distractive!

Scrie un comentariu
Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii